Glasschade in Helmond? Wij helpen!

Glasschade is altijd erg vervelend en kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Grote scherven kunnen lelijke verwondingen geven. Bovendien is het niet fijn om in uw huis last te hebben van tocht of regen. Daarom wilt u bij glasschade uiteraard snelle en adequate hulp. Dan bent u bij uw glaszetter in Helmond aan het goede adres. Na uw melding staat uw glaszetter in Helmond en omgeving binnen no-time bij u voor de deur om uw glasschade op te lossen.

24/7 service bij glasschade

Is er in Helmond een verdwaalde vogel bij u door de ruit gevlogen? Heeft u bezoek gehad van ongenode gasten? Of konden de kinderen bij u in de buurt niet goed voetballen? Dan wilt u uiteraard dat uw glasschade snel en vakkundig hersteld wordt. Bel daarvoor onze glasservice. Wij staan dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar! We weten hoe belangrijk het is om bij glasschade een snelle oplossing te bieden. Daarom kunt u op ons rekenen.

Wij zijn u niet alleen snel van dienst bij glasschade, wij geven u tegelijkertijd ook graag persoonlijk advies. Zo komen wij vaak situaties tegen waar het vervangen van enkelglas met dubbelglas voordeliger is. Maar soms kan het ook verstandiger zijn om dubbelglas te vervangen door inbraakwerend glas om inbraak in de toekomst te ontmoedigen. Onze glasexperts helpen u graag.