Snel beglazing vervangen in Helmond

Glasschade zit vaak in een klein hoekje. Zeker bij enkelglas is een verdwaalde vogel al genoeg om uw ruit te breken. Glasherstel Spoed: uw glaszetter in Helmond, zorgt er daarom voor dat beglazing altijd zo snel mogelijk wordt vervangen. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in diverse glasprojecten in Helmond en omgeving. Wij hebben dan ook een breed dienstenpakket op het gebied van beglazing. Of het nu gaat om het plaatsen van een glazen ruit of het installeren van dakramen, onze glaszetters voeren het vakkundig uit.

Soorten beglazing

In Helmond en omgeving bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres voor diverse soorten beglazing, waaronder enkel glas, dubbel glas, isolatieglas en veiligheidsglas. Maar ook voor bijzondere beglazing kunt u bij ons terecht.

Glas in lood
In veel oude woningen, gebouwd voor 1950, zit nog glas in lood. Nadeel van deze beglazing is dat het erg slecht isoleert, waardoor het erg tocht. Het is mogelijk glas in lood te restaureren en in dubbelglas te plaatsen. Zo blijft de authentieke uitstraling en klassieke sfeer in uw woning behouden. De glaszetters in Helmond hebben ruime ervaring met glas in lood. Zij beschikken over de expertise voor een vakkundige restauratie in Helmond en omgeving.

Dakramen
Heeft u een zolderkamer waar weinig licht naar binnen komt en heeft deze kamer een schuin dak? Laat dan een dakraam door onze glasexperts installeren. Met onze dakramen krijgt u gegarandeerd een mooie lichte kamer, die een stuk ruimer lijkt.